Contact

Wie schrijft dit eigenlijk?

Oja, wel zo netjes om mezelf even voor te stellen.

Ik heet Heleen, ik ben Cultureel Antropoloog en Ontwikkelingssocioloog en nu werkzaam in de ontwikkelingssamenwerking. Twee jaar geleden raakte is gefascineerd door de geschiedenis van Atjeh. Ik begon erover te lezen en ben daar niet meer mee opgehouden. En toen ging ik er ook over schrijven. Dat deed ik al langer, vooral website-teksten, marketingsemails en voor social media. Soms ook wat fictie.

Inmiddels werk ik dagelijks aan De Sultane. Ik ben nieuwsgierig en wil meer leren over de tijd en het land waar het zich afspeelt. Inmiddels heb ik veel feedback ontvangen op het manuscript en werk ik aan versie 3. Ik weet nog niet hoe en wanneer het boek zal verschijnen. Maar ik vind vast wel een manier.

Ideeën? Vragen? Opmerkingen?

Ik ben benieuwd wat je denkt na het lezen over de Sultane. Neem vooral contact met me op via heleenblesgraaf@gmail.com. Je kunt me ook volgen op Instagram of LinkedIn.

Update over het boek

Wil je een berichtje ontvangen als het boek verschijnt? Laat dan vooral je e-mailadres achter en dan neem ik contact met je op.

Verstuur